Menu Sluiten

Nieuwe website, nieuw begin

marjanmovesyou

Het heeft wat voeten in aarde gehad; deze nieuwe website. Dat komt vooral door twijfel van mijn kant. Zal ik wel, zal ik niet voor mezelf starten als personal coach/gewichtsconsulente/vitaliteitscoach? Al jaren heb ik hobbymatig, naast mijn werk bij de gemeente Emmen, groepen en mensen begeleid in een sportschool. Ik liep echter al een tijdje rond met het idee om juist die mensen begeleiding aan te bieden die (nog) niet naar een sportschool (of een andere sportclub) gaan/durven/willen. Mensen die wel graag willen werken aan hun gezondheid, maar dan met één-op-één begeleiding (Covid proof natuurlijk). Lekker in huiselijke omgeving of juist buiten.

Personal coach Ter Apel
Kleine, maar fijne ruimte om in te (be)wegen

Begin 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Best spannend omdat niemand binnen onze familie ooit een eigen bedrijfje heeft gehad. De eerste stap was gezet en de man van de Kamer van Koophandel feliciteerde mij hartelijk en dat gaf me moed om als personal coach verder te gaan. Maar, zoals vaker met dames in de overgang, was het best lastig om me te focussen en om stappen te maken. Ik had zoveel dingen die ik van mezelf moest doen voor ik “los” zou kunnen gaan.

 

En nu los: Marjan Moves You, jouw personal coach in Ter Apel en omgeving

Ik heb me eerst nog laten informeren en inspireren door andere coaches én ik heb mijn studie Personal trainer pro (2020) afgerond met een cum-laude verdediging van mijn portfolio over het begeleiden van een vrouw in de overgang. Dit naast alle andere studies die ik de afgelopen jaren heb gevolgd was voor mij een mijlpaal om nu, met ruim 25 jaar ervaring, ook echt zelfstandig aan de slag te gaan en van mijn passie/hobby mijn beroep te maken.

Dus zie jij het zitten om met/bij mij aan jouw gezondheid te werken? Mail of app me dan gerust, dan maken we een afspraak en gaan we eens om de tafel met een kop thee of koffie om te bespreken wat jouw wensen zijn en wat ik je kan bieden. Gewoon een (gratis) kennismakingsgesprek. Je zit nergens aan vast.

Kijk voor meer gegevens even op mijn homepage: http://www.marjanmovesyou.nl. Onder aan deze pagina kun je heel eenvoudig een berichtje achterlaten. Ook vind je hier mijn mobiele nummer om een appje te sturen. Ik reageer dan binnen 24 uur.

Groetjes en misschien tot binnenkort,


Marjan

1504963676428 1
20201017 114330
fitwarrior club   BVsfuUrFhBY

Related Posts