Menu Sluiten

De Eindejaars Challenge 2016 Blog #3

Eindejaarschallenge 1024x504 1

Oei, dat viel niet mee

Gezond eten en meer bewegen volgens de Eindejaars Challenge 2016 van personal trainer Jacqueline van Dijk; dat valt niet mee in de dagen rond Kerst en Oud en Nieuw. Bewegen okay, maar het eten? Thuis wil het nog wel, maar op het werk liep het de spuigaten uit. 

Dat begon gelijk maandag op het werk toen er in de koffiepauze zo’n heerlijk kerstbrood met spijs inclusief overheerlijke roomboter werd afgegeven door een regionale Echte Bakker.

Whaaaaa! Gewoon een plakje, zeg maar plak, nemen en dan mijn zelfgesmeerde broodjes maar niet nuttigen.

En zo ging het echt de hele week. Van zelfgebakken kerstkransjes en kerststollen tot heerlijke petit fours in verband met het afscheid van een collega. Ergens in een la werden ook nog zogenaamde “vlaaienpunten” gevonden die bij de naburige vlaaienbakker werden ingeruild voor een chocolade kerstvlaai en een cheesecake/lemonvlaai. Fout, fout, fout………

kerstsnol 666x500 1

Maar, ik heb wel gesport en dus bewogen. Dat dan weer wel. Naast de laagdrempelige thuistrainingen van Jacqueline van Dijk (kijk maar eens op http://www.jacquelinevandijk.nl) ben ik ook twee keer naar de sportschool geweest en heb ik ook nog één keer hardgelopen (jawel). Ik kan echter niet zeggen dat ik geheel tevreden ben met mijn prestaties de afgelopen week, maar in de besloten Facebookgroep las ik dat meer deelnemers met dit Kerstdipje om moe(s)ten gaan.

Op naar 2017

Ik ga er maar van uit dat alle beweging de komende dagen is meegenomen en dat we in januari weer vol aan de bak gaan. Doen jullie dan ook mee? Schrijf je ook in voor de Happy in Shape 2017 Challenge. 

Iedere dag thuis trainen (10-15 minuten) op jouw moment van de dag, met in januari een Special met Fitness Bal trainingen voor een Strakke BUIK. Volg de dagelijkse video’s in besloten FB groep. Zie voor deelname: http://www.jacquelinevandijk.nl/inschrijven. Er hebben zich inmiddels al 846 deelnemers ingeschreven.

Deze week heb ik trouwens een paar hele inspirerende mensen ontmoet, daarover bericht ik later meer onder “Inspirerende mensen” op mijn website.

Ik wens iedereen in ieder geval 

gezellige feestdagen santa 1301 300x225 1

Related Posts