Menu Sluiten

De Eindejaars Challenge 2016 Blog #1

Eindejaarschallenge 1024x504 1

Fit(ter) 2017 in

In augustus ben ik 50 geworden. Niet dat ik dat nu van de daken schreeuw, want zo leuk vind ik nu ook weer niet dat ouder worden.
Omdat ik, de supersportieveling van weleer, de laatste jaren mijn lichaam toch ietwat verwend heb met een zittend beroep, (te) weinig sporten en een lichtelijk verhoogde chocoladeconsumptie werd het tijd voor verandering. Bewegen was daarbij het steekwoord.  En dan zit het bewegen vooral ook in het aangaan van uitdagingen, ofwel in goed Engels challenges , die via Facebook langskomen.

Mijn eerste challenge ben ik 1 november gestart. Ik doe mee aan de eindejaarschallenge van personal trainer Jacqueline van Dijk. Je vindt haar op Facebook via deze link https://www.facebook.com/ptSTUDIO8.

Na aanmelding kom je in hele enthousiaste en grote besloten groep medebewegers.

Ik moet zeggen dat ik enorm enthousiast ben over datgene wat zij voor het inschrijfgeld van € 10 (voor 2 maanden) biedt. Elke dag een 15 minuten work-out, tussentijdse extra work-outs en (voedings)adviezen inclusief diverse menu’s. De work-outs kun je thuis doen. Ze zijn leuk, afwisselend en goed te doen.  Wel heb ik het gevoel dat ik nog wat meer mag bewegen; maar daarover in mijn volgende blog meer.

“Happy in shape” 2017 challenge

 Ik ben zo enthousiast dat ik in januari gewoon verder ga met de volgende challenge van Jacqueline: de “Happy in shape” 2017 challenge; met voor gevorderden speciale weektrainingen. Ik reken me maar bij de gevorderden, maar ook beginners kunnen gewoon instappen.

Wie doet er mee? Inschrijven kan via Facebook of via de website http://www.jacquelinevandijk.nl/inschrijven.  Kosten: € 5 en voor deze maand de aanschaf van een fitness bal. Ook kun je je voor € 55 een heel jaar opgeven. Ik heb met inmiddels alweer opgegeven en ik kan zien dat er nu al 505 mensen in de besloten groep van januari zitten.

Wekelijks -in het weekend- zal ik jullie op de hoogte houden over mijn vorderingen in deze eindejaarschallenge (incl. foto’s) en in de komende challenges.

Related Posts